perjantai 18. maaliskuuta 2016

KEVÄTTOUHUJA.... 

Päivät vain lentävät käsistä. Vaikkapa kevättouhuillessa ja kesästä haaveillessa.



Tästä se lähtee, kesän valmistelu. Taas kerran kokeilu, itse tehdyt taimetus/taimi ruukut, tänä vuonna tätä mallia, viime vuonna pienempiä pyöreitä plotteja.... Onneksi lehti tipahtaa kerran päivässä postiluukusta :)



Valmiimmat alut on saatu ystävältä, keltaista digitalista, perintösiemenistä eli itse kerättyjä, siirtolaputarhan ideologiaan sopivaa.







Heidin kukka, puutarhani toisen valtiattaren nimikkokukka, katsotaan itääkö... Riitta-ystävä on kuulemma myös yrittänyt kasvattaa mutta vielä ei ole onnistunut, tuskin minullakaan onnistuu mutta yrittänyttä ei laiteta sanoo jo vanha kansakin. 




Nämäkin siemenet on hankittu varsin ekologisesti, fb:ssa on tähänkin harrastukseen sopiva ryhmä, sieltä olen hankkinut monta pussillista itse kerättyjä siemeniä, Niinkuin myös jo monta hyvää ja terhakkaa kukan tainta. Mukava saada ylläpitää puutarhahaharrastusta ja mukava antaa kukille mahdollisuus jatkaa kasvuaan uusissa olosuhteissa. Ainakin toivottavasti!




Tässä on aarteeni <3 Riitta-ystävän kasvattama Rhodon taimi, peräisin toisen puutarhanaapurin palstalta. Minulle haastetta saada pikkuriikkinen taimi jatkamaan elämäänsä.



Ahdasta alkaa olla jo nyt Normi kasvit saavat tehdä tilaa kylvöruukuille, Pitänee taas kehitellä kerrossysteemeitä että saa ikkunatilan hyödyn maksimoitua. Keittiön ikkunalla kasvaa ruukkuja ruukuissa, kun ei muuten mahdu, sinnekin pitäisi  tehdä rakennelmia :) 


Hyvää yötä rakkaat blogi-ystävät, tässä oli tällainen pieni välipala. Parempaa päivitystä suunnitellessa....


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti